top of page

Over ons

eline_jfif_edited.jpg

Hallo, ik ben Eline.

Eline L’Abée is klinisch psycholoog en erkend integratieve psychotherapeut. Sinds 2012 werkt ze op zelfstandige basis in haar eigen praktijk waar ze volwassen cliënten begeleidt met een brede waaier aan problematieken (depressie, burn-out, verwerkingsproblemen, … ).

Daarnaast zetelt ze mee het kernteam van de psychologenkring Rivierenland, deze vertegenwoordigen de belangen van de lokale psychologen binnen de eerstelijnszones Rupeaar en Klein-brabant - Vaartland.

laurie.jfif

Hallo, ik ben Laurie.

Laurie Simoen (°1985) is yoga therapeute en ze begeleidt volwassenen, kinderen, zwangeren en gezinnen om de rust en ruimte te ervaren die yoga brengt. Ze laat je ontdekken hoe fijn het is om even alleen maar bezig te zijn met bewegen. Ze volgde de docentenopleiding bij Still Flowing Yoga, waarbij de focus ligt op hoe je de houdingen vanbinnen ervaart en op zoek gaat naar wat er goed voelt voor jouw lichaam op dit moment. Daarnaast rondde ze de kinderyogaopleiding van Radiant Child Yoga af en nam ze deel aan bijscholingen aan de Jip & Jan Academie.

77206850_513026162617264_8906585355159863296_n.jpg

Hallo, ik ben Mieke.

Mieke Borghgraef (1986°), geeft uitsluitend Online Therapie (NL/ENG). Ze is afgestudeerd in de menswetenschappen en ronde een Postgraduaat Integratieve Psychotherapie en counseling (met cliëntgerichte experiëntiële basis) af.  Mieke heeft ruime ervaring opgedaan als familietherapeut en als leidinggevende en specialiseerde zich in CPTSS. Ook als er geen sprake is van trauma of als je wil werken aan persoonlijkheidsontwikkeling, kan je bij haar terecht. 

erik.webp

Hallo, ik ben Erik.

Erik Franck (°1974) is psycholoog, erkend gedragstherapeut (UGent) en supervisor van de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (www.VVGT.be). Hij is tevens deeltijds verbonden aan de Universiteit Antwerpen binnen de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen als Professor Toegepaste psychologie in gezondheidszorg. Hij geeft over heel Vlaanderen trainingen, workshops en lezingen rond thema’s als (zelf)leiderschap, chronische stress, burn-out, en chronische slapeloosheid.

Erik is coördinator van de praktijk en ondersteunt onze teamleden met zijn kennis en expertise door regelmatig supervisiemomenten en trainingen te geven. 
 

 

Image by Pierre Herman

JIJ HIER?

Wij zoeken nog dringend een psycholoog-psychotherapeut op zelfstandige basis. Heb je interesse of ken je iemand die mogelijks interesse zou hebben, stuur dan zeker een bericht!

bottom of page